SNABB & STARK – hösten 2020

Visst är det bra med tekniktips av olika slag och för all typ av terräng, men ska du utvecklas som löpare krävs också smart och hård träning. Och det är precis vad du får med ännu en ny omgång av ”Snabb & Stark” under höstterminen 2020. Gruppen utgår från Hammarby sjöstad, onsdagar 18.00-19.30. Första tillfället är den 26 augusti.

SNABB & STARK består av ett antal 90-minuterspass som på alla sätt kommer att göra dig starkare, rörligare, snabbare och med pulstoppar du inte trodde var möjliga. Alla pass är självklart utformade så alla deltagare blir lika trötta oavsett nivå. Även om vi går igenom mängder med knep för en mer energieffektiv löpteknik så är det här kanske inte något för dig som vill ha hjälp med finmotoriska justeringar av din löpteknik eller köra lågintensiv rehab. För även om man kan vinna väldigt mycket på justeringar av sin löpteknik får man inte glömma bort att träna smart och att träna hårt lite då och då. Många behöver lära sig att ta i.

Du behöver inte vara någon superlöpare för att vara med då träningen är anpassad för personer på olika nivå. Men det är kanske bra om du kan springa en mil på strax under timmen eller snabbare än det.

Vad: Utmanande och utvecklande intervaller, löpspecifik styrka, explosivitet, uthållighet, spänst och rörlighet samt knep för energieffektiv löpning.
När: 10 onsdagar från den 26 augusti. OBS: uppehåll den 21 oktober pga tränare på träningsläger).
Tid: 18.00-19.30.
Var: Samling och ombyte/dusch på Noridc Wellness, Lugnets Allé 1, Hammarby Sjöstad
Pris: 1 650 kronor inklusive entré för ombyte, klädförvaring och dusch hos Nordic Wellness vid varje tillfälle.

”Reklamfilm” från tidigare år: