Onlinekurs: ”Effektiv löpteknik”

3,5 timmar filmade lektioner — 6 ljudlektioner (totalt ca 2,5 tim). — 25 övningar för styrka/rörlighet. — 7 artiklar om olika löparskador

Lär dig använda kroppen på ett bättre sätt för att springa mer energieffektivt. Den här kursen innehåller ca 3,5 timme nyinspelade, filmlektioner om löpteknik i både teori och praktik. Du får lära dig de smartaste teknikövningarna rent praktiskt men du får även svar på varför du ska göra alla justeringar. Dessutom ingår sex ljudlektioner (ca 2 timmar) som du har med dig på dina löprundor för att känna på det du lärt dig och filmer på mina 25 favoritövningar för löpspecifik styrka, spänst och rörlighet.

OM DU VILL GE BORT KURSEN – SÅ HÄR GÖR DU
Dessvärre finns ingen funktion för presentkort i det system jag använder. Men ska du ge bort kursen är det bara att du anger din mailadress och en kul lösenord som passar presentmottagaren, tex ”SnabbaEmma” eller ”Stockholmmaraton2022”.  Sedan kan presentmottagaren logga in en första gång med din mailadress och det valda lösenordet och enkelt byta mailadress och bestämma ett nytt lösenord. Klart!