Kurser och analyser Göteborg 1-3 oktober

Klicka på det du vill boka eller läsa mer om här nere.

Fredrik Zillén kommer till Göteborg! Så ta chansen att på en tretimmarskurs under ledning av en av Sveriges bästa löptekniktränare  för att lära dig allt om hur du springer energieffektivt så att du kan springa snabbare och längre samtidigt som du minskar risken för skador.

Läs vad andra tycker om en kurs med Fredrik Zillén!

Passar för:
Både dig som tränar mycket och dig som precis har kommit igång. Det är här du sätter allt från grunden, teoretiskt och praktiskt, hur löpsteget och kroppen funkar för att bli så energieffektiv som möjligt.

Är det jobbigt?
Nej, inte ett dugg. Vi ägnar oss åt teoriprat och teknik- och koordinationsövningar som inte alls är jobbiga. Du blir inte trött och behöver inte ha bra kondition.

Vad ingår?
Flera filmningar och filmgenomgångar, tryckt kursmaterial, tillgång till mängder med extramaterial på låst sida på fredrikzillen.se med förslag på effektiva pass, löpspecifika styrke- och rörlighetsövningar och massor av övningsfilmer. Bland annat.

Dag och tid: söndagen den 3 oktober, 9.00 samt 13.15 
Omfång
: 3 timmar
Antal deltagare: max 7 personer
Plats: Göteborgs Naprapat & Idrottsklinik, Parkgatan 17.
Pris: 1 100 kr, inklusive kursmaterial och lösenord till övnings- och faktabank på fredrikzillen.se.

OBS: I din bokningsbekräftelse står att vi träffas i min lokal i Frösundavik. Så är det självklart inte utan det är Göteborgs Naprapat & Idrottsklinik på Parkgatan 17 som som gäller!

Din löpekonomi med hjälp av 3D-kameror och den svenskutvecklade mjukvaran MotionMetrix. Vi går igenom resultatet med styrkor och svagheter och hur just du kan förbättra din effektivitet.

Men testresultatet betyder ingenting om du inte kan korrigera ditt sätt att springa på ett sätt som känns bra, är energieffektivt och innebär en bestående förändring. Och precis där vi lägger det mesta av krutet.

Vi hinner med ett flertal olika korrigeringar och tester och du ser lätt hur små förändringar kan påverka energiåtgången.

Resultatet av dina tester får du hemskickat tillsammans med flera sidor lång PDF med instruktioner (text, bilder, filmer) för de teknik-, styrke- och rörlighetsövningar som just du behöver mest.

Tid: 1 timme
Plats: Göteborgs Naprapat & Idrottsklinik, Parkgatan 17, 411 38 Göteborg.
Pris: 1400 kr

OBS: I din bokningsbekräftelse står att vi träffas i min lokal i Frösundavik. Så är det självklart inte utan det är Göteborgs Naprapat & Idrottsklinik, Parkgatan 17, som som gäller!