Teknikkurs – liten grupp

Spring snabbare och orka längre utan att göra av med mer energi samtidigt som du minskar belastningen på knän och höfter! Det är möjligt med ett effektivare löpsteg. Och det oavsett om du idag springer sex dagar i veckan eller precis har börjat jogga runt kvarteret.

Passar för: Både dig som tränar mycket och dig som precis har kommit igång. Det är här du sätter grunden, teoretiskt och praktiskt, hur löpsteget och kroppen funkar för att bli så energieffektiv som möjligt.

Är det jobbigt? Nej, inte ett dugg. Vi ägnar oss åt teoriprat och teknik- och koordinationsövningar som inte alls är jobbiga. Du blir inte trött och behöver inte ha bra kondition.

Vad ingår? Flera filmningar och filmanalys, filmerna skickas hem till dig med kommentarer, tryckt kursmaterial, tillgång till mängder med extramaterial på låst sida på springsnabbare.se med förslag på effektiva pass, löpspecifika styrke- och rörlighetsövningar och massor av övningsfilmer. Bland annat.

Är det här bäst för dig? Läs om fördelar och nackdelar med olika typer av kurser och analyser här!

Egen grupp? Är ni minst tre personer kan ni sätta ihop en egen grupp. Det blir samma sak men bara ni och på en tid som vi bestämmer tillsammans. Skicka förfrågan till: fredrik@springsnabbare.se.

Om Friskvårdsbidrag

Omfång: 3 timmar
Antal deltagare: Max 7 personer
Plats: Frösundaviks allé 15 (Hotellbyggnaden längst in på gatan, ingång vänster gavel, delad lokal med Aktivitus). Se karta här!
Pris: 1 100 kr, inklusive kursmaterial och lösenord till övnings- och faktabank på springsnabbare.se samt flera filmer på era löpsteg som skickas hem med kommentarer.
Betalning: Med kort direkt i samband med bokningen eller med Swish: 123 223 34 92. Betalar du med Swish, skriv vem och vad det avser!

Nästa kursdatum:
Torsdagen den 12 juli, 18.00
Söndagen den 29 juli, 10.00
Torsdagen den 16 augusti, 18.00

Minst tre anmälda deltagare krävs för att kursen ska bli av. Är det för få deltagare får du ett meddelande om det och kan antigen flytta din plats till ett nytt datum eller få pengarna tillbaka.