Kurs & föreläsning – Hedemora

Hurra! På inbjudan av naprapatkliniken Cura kommer Fredrik Zillén äntligen till Dalarna för kurser i effektiv löpteknik. Platsen är Hedemora och dagen är söndagen den 21 juli. En 90-minuters föreläsning hos gymmet Actic 17.00-18.30 blir det också. Läs om den längre ner.  

Vad går tretimmarskursen ut på?
Du får lära dig allt om hur du springer mer effektivt för att springa snabbare och längre samtidigt som du minskar belastningen på knän och höfter. En del teoripratande och massor av praktiskt övande.

Passar för:
Både dig som tränar mycket och dig som precis har kommit igång. Har haft löpare som springer milen på 35 och 65 minuter i samma grupp där båda har hört av sig strax efter kursen och berättat om nya personliga rekord.

Är det jobbigt?
Nej, inte ett dugg. Vi ägnar oss åt teoriprat och teknik- och koordinationsövningar som inte alls är jobbiga. Du blir inte trött och behöver inte ha bra kondition.

Vad ingår?
Tryckt kursmaterial, flera filmningar, filmgenomgång på plats och filmerna hemskickad med kommentarer, tillgång till mängder med extramaterial på låst sida på fredrikzillen.se med förslag på effektiva pass, löpspecifika styrke- och rörlighetsövningar och massor av övningsfilmer. Bland annat.

Var?
Ombyte (och ev. dusch efteråt) på gymmet Actic i Hedemora. Ta med eget lås till skåpet!
Samling och genomgång på naprapatkliniken Cura som ligger inne på Actic. Se nedan för adress.

När?
Söndagen den 21 juli 9.00 och 13.00

Omfång: 3 timmar
Antal deltagare: Max 7 personer
Plats: Cura/Actic. Nygatan 3, 77630 Hedemora.
Pris: 1 100 kr
Betalning: Med kort direkt i samband med bokningen eller med Swisch: 123 223 34 92. Skriv då vem och vad det avser!
OBS: Betalning ska ske före kursstart.

OBS 2: I din bokningsbekräftelse står att vi träffas i min lokal i Frösunda vik. Så är det naturligtvis inte. Cura på Nygatan 3 i Hedemora gäller!

Boka här!

Gratis föreläsning hos Actic Hedemora

Välkommen till 90 minuter då du får veta allt (typ) om energieffektiv löpning då du även kan ställa dina knepigaste frågor om löpning och löpteknik!

Dag & tid: 17.00-18.30, söndagen den 21 juli
Plats
: Actic, Hedemora, Nygatan 3B
Anmälan: Det kostar inget men maila din anmälan att du kommer till: helena.lundin@actic.se

Så här ser det ut där naprapatklinken Cura och gymmet Actic håller till och där vi samlas och avslutar.

Så här ser det ut inne i det röda huset.

Naprapat Lina Morelius var med och startade Cura som nu finns i både Hedemora och Avesta och är den som sett till att Fredrik Zillén kommer till Dalarna för att hålla teknikkurser och en föreläsning.