Träningsgrupper2019-08-13T13:02:08+00:00

Träningsgrupper

Löpteknik är viktigt. Men minst lika viktigt, om inte ännu viktigare, är att träna smart och hårt och vända svagheter till styrkor. Det gör vi i mina träningsgrupper. Smart, hårt, kul. Och anpassade så att alla blir lika trötta oavsett träningsbakrund.

Snabb & Stark – Sjöstan

SNABB & STARK består av tio stycken 90-minuterspass som på alla sätt kommer att göra dig till en starkare, rörligare och snabbare löpare och med pulstoppar du inte trodde var möjliga.

Träningen är självklart utformad så att alla deltagare blir lika trötta oavsett nivå. Och även om vi går igenom många med knep för energieffektiv löpning så är det här kanske inte något för dig som vill ha hjälp med finmotoriska justeringar av din löpteknik eller köra lågintensiv rehab. För även om man kan vinna väldigt mycket på justeringar av sin löpteknik får man inte glömma bort att träna smart och att träna hårt lite då och då. Många behöver lära sig att ta i.

Du behöver inte vara någon superlöpare för att vara med då träningen är anpassad för personer på olika nivå. Men det är kanske bra om du springer milen på timmen eller under det.

Vad: Utmanande och utvecklande intervaller, löpspecifik styrka, explosivitet, uthållighet, spänst och rörlighet samt knep för energieffektiv löpning.
När: 10 onsdagar från den 4 september.
Tid: 18.00-19.30
Var: Samling och ombyte/dusch på Noridc Wellness, Lugnets Allé 1, Hammarby Sjöstad (karta)
Pris: 1 650 kronor inklusive entré för ombyte, klädförvaring och dusch hos Nordic Wellness vid varje tillfälle.

ANMÄLAN ÖPPNAR INOM KORT 

Gå till resesidan!