Träningsgrupper2019-02-06T16:50:28+00:00

Träningsgrupper

Löpteknik är viktigt. Men minst lika viktigt, om inte ännu viktigare, är att träna smart och hårt och vända svagheter till styrkor. Det gör vi i mina träningsgrupper. Smart, hårt, kul. Och anpassade så att alla blir lika trötta oavsett träningsbakrund.

Snabb & Stark – Sjöstan

Snabb & Stark består av ett antal 90-minuterspass som på alla sätt kommer att göra dig starkare, rörligare, snabbare och med pulstoppar du inte trodde var möjliga. Alla pass är självklart utformade så alla deltagare blir lika trötta oavsett nivå. Och även om vi går igenom mängder med knep för energieffektiv löpning så är det här kanske inte något för dig som vill ha hjälp med finmotoriska justeringar av din löpteknik eller köra lågintensiv rehab.

Vad: Utmanande och utvecklande intervaller, löpspecifik styrka, explosivitet, uthållighet, spänst och rörlighet samt knep för energieffektiv löpning.
När: 10 onsdagar från den 20 mars. OBS: uppehåll den 17/4 pga påsklov).
Tid: 18.00-19.30
Var: Samling och ombyte/dusch på Noridc Wellness, Lugnets Allé 1, Hammarby Sjöstad (karta)
Pris: 1 650 kronor inklusive entré för ombyte, klädförvaring och dusch hos Nordic Wellness vid varje tillfälle.

Boka din plats här

Löpteknik i Lidköping

OBS: Ett arrangemang av Lidköpings VSK

Klubben Lidköpings VSK kör en träningshelg 5-7 april med massor av löpning och inspiration. Jag kommer att vara med under lördagen den 6 april och kör både en föreläsning om löpteknik samt ett praktiskt pass där du lär dig springa så energieffektivt som möjligt.

Inbjudan utlovar: ”En träningsweekend med fokus på Din löpning, både tekniskt, konditions- och styrkemässigt, men även med föreläsningar och inspiration till din fortsatta träning!”
Målgrupp: Träningspassen är anpassade för dig som springer en mil på mellan 45 och 65 minuter

Mer info: Löpträningshelg
Inbjudan som PDFLöpträningshelg 2019

Gå till resesidan!