Träningsgrupper2019-01-14T15:50:40+00:00

Träningsgrupper

Löpteknik är viktigt. Men minst lika viktigt, om inte ännu viktigare, är att träna smart och hårt och vända svagheter till styrkor. Det gör vi i mina träningsgrupper. Smart, hårt, kul. Och anpassade så att alla blir lika trötta oavsett träningsbakrund.

Full fart i Sätrahallen

FULLBOKAD! Vill du ställa dig på kölistan för eventuella avhopp gör du det genom att skicka ett mail till: fredrik@fredrikzillen.se

Våren kommer snabbare än man tror. Plötsligt är det mars och tävlingssäong och så står man där med sega ben på grund av mörker, kyla och halka som förstört alla chanser för att vässa sin snabbhet. Det är därför du behöver ”Full fart i Sätrahallen” som under åtta måndagskvällar från den 14 januari 2019 får du chansen att vässa din löpning rejält tillsammans med löpteknikspecialisten Fredrik Zillén och ett gäng andra glada löpare.

  • VAD? 90 minuter stryka, teknik, rörlighet och intervaller på de snabbsprungna banorna i Sätrahallen.
  • NÄR? Åtta måndagskvällar, 20.30-22.00. Start 14 januari 2019. Uppehåll 25/2 (sportlov) samt 4/3 (tränaren på träningsresa)
  • FÖR VEM? Alla träning är anpassad så att alla blir lika trötta oavsett träningsnivå. Det går inte att bli frånsprungen på en rundbana.
  • DÄRFÖR: När övriga löpare får kämpa med is och mörker vässar vi formen inför vårens ankomst. Att träna med andra är alltid mycket roligare, det gör att du pressar dig hårdare och har du inte sprungit på doserad 200-metersbana tidigare får du nu veta hur kul det är.
  • PRIS: 1750 kronor inklusive entré till träningshallen på 90 kr/gång

OBS: I din bekräftelse står att vi ses i min lokal i Frösundavik. Så är naturligtvis inte fallet utan vi ses i Sätrahallen strax före 20.30 varje gång.

Boka din plats här

Snabb & Stark – Sjöstan

Snabb & Stark består av ett antal 90-minuterspass som på alla sätt kommer att göra dig starkare, rörligare, snabbare och med pulstoppar du inte trodde var möjliga. Alla pass är självklart utformade så alla deltagare blir lika trötta oavsett nivå. Och även om vi går igenom mängder med knep för energieffektiv löpning så är det här kanske inte något för dig som vill ha hjälp med finmotoriska justeringar av din löpteknik eller köra lågintensiv rehab.

Vad: Utmanande och utvecklande intervaller, löpspecifik styrka, explosivitet, uthållighet, spänst och rörlighet samt knep för energieffektiv löpning.
När: 10 onsdagar från den 20 mars. OBS: uppehåll den 17/4 pga påsklov).
Tid: 18.00-19.30
Var: Samling och ombyte/dusch på Noridc Wellness, Lugnets Allé 1, Hammarby Sjöstad (karta)
Pris: 1 650 kronor inklusive entré för ombyte, klädförvaring och dusch hos Nordic Wellness vid varje tillfälle.

Boka din plats här
Gå till resesidan!