Snabb & Stark2020-01-29T17:51:41+00:00

SNABB & STARK – våren 2020

Visst är det bra med tekniktips av olika slag och för all typ av terräng, men ska du utvecklas som löpare krävs också smart och hård träning. Och det är precis vad du får med ännu en ny omgång av ”Snabb & Stark” under vårterminen 2020. Gruppen utgår från Hammarby sjöstad, onsdagar 18.00-19.30. Första tillfället är den 18 mars.

SNABB & STARK består av tio stycken 90-minuterspass som på alla sätt kommer att göra dig till en starkare, rörligare och snabbare löpare och med pulstoppar du inte trodde var möjliga.

Träningen är självklart utformad så att alla deltagare blir lika trötta oavsett nivå. Och även om vi går igenom många med knep för energieffektiv löpning så är det här kanske inte något för dig som vill ha hjälp med finmotoriska justeringar av din löpteknik eller köra lågintensiv rehab. För även om man kan vinna väldigt mycket på justeringar av sin löpteknik får man inte glömma bort att träna smart och att träna hårt lite då och då. Många behöver lära sig att ta i.

Du behöver inte vara någon superlöpare för att vara med då träningen är anpassad för personer på olika nivå. Men det är kanske bra om du kan springa en mil på cirka en timmen eller snabbare än det.

Vad: Utmanande och utvecklande intervaller, löpspecifik styrka, explosivitet, uthållighet, spänst och rörlighet samt knep för energieffektiv löpning.
När: 10 onsdagar från den 18 mars, men med uppehåll den 25 mars då jag är ledare på en träningsresa i Portugal.
Tid: 18.00-19.30
Var: Samling och ombyte/dusch på Noridc Wellness, Lugnets Allé 1, Hammarby Sjöstad (karta)
Pris: 1 650 kronor inklusive entré för ombyte, klädförvaring och dusch hos Nordic Wellness vid varje tillfälle.

Boka här