Snabb & Stark2019-03-11T16:28:55+00:00

SNABB & STARK – våren 2019

Visst är det bra med tekniktips av olika slag och för all typ av terräng, men ska du utvecklas som löpare krävs också smart och hård träning. Och det är precis vad du får med ännu en ny omgång av ”Snabb & Stark” under vårterminen 2019. Gruppen utgår från Hammarby, onsdagar 18.00-19.30.

Snabb & Stark består av ett antal 90-minuterspass som på alla sätt kommer att göra dig starkare, rörligare, snabbare och med pulstoppar du inte trodde var möjliga. Alla pass är självklart utformade så alla deltagare blir lika trötta oavsett nivå. Och även om vi går igenom mängder med knep för energieffektiv löpning så är det här kanske inte något för dig som vill ha hjälp med finmotoriska justeringar av din löpteknik eller köra lågintensiv rehab.

Förutom olika typer av utvecklande pass blir det spänst, uthållighet, styrka, explosivitet som utförs i övningar som även förbättrar din rörlighet. Tempot kommer att vara högt under hela passet men ingen kommer att bli frånsprungen även om du möjligen inte bara vara total nybörjare som just börjat springa 2-3 km i mycket lugnt tempo.

Vad: Utmanande och utvecklande intervaller, löpspecifik styrka, explosivitet, uthållighet, spänst och rörlighet samt knep för energieffektiv löpning.
När: 10 onsdagar från den 20 mars. OBS: uppehåll den 17/4 pga påsklov).
Tid: 18.00-19.30
Var: Samling och ombyte/dusch på Noridc Wellness, Lugnets Allé 1, Hammarby Sjöstad (karta)
Pris: 1 650 kronor inklusive entré för ombyte, klädförvaring och dusch hos Nordic Wellness vid varje tillfälle.

Till bokningssidan

Förra årets reklamfilm. Andra datum hösten 2018, men filmen kanske kan ge lite inspiration och en idé om vad som väntar.